УСЛУГИ

Складова логистика

На разположение на нашите клиенти са логистичните ни центрове в Божурище и Ловеч, разположени стратегически в близост до главни пътни артерии. В терминалите на Дриймс Tранс се извършва логистична обработка и съхранение на палетизирани и насипни генерални товари, групажни пратки и комплектни автомобилни.

Предлагаме следната логистична обработка на товари:

  • разтоварване, товарене и претоварване;
  • консолидиране на пратки;
  • разделяне на пратки;
  • съхранение.

Дистрибуция

Имаме изградена система за доставки на малки пратки на територията на България, Румъния, Гърция. Разпологаме с различни по обем превозни средства, оборудвани с GPS системи за проследяване, които осигуряват надеждността и точността на доставките. Доставени в някой от нашите складове, вашите пратки ще достигнат бързо до крайните си дестинации.

Частични товари и групажни пратки

Ние сме компания с дългогодишен опит и имаме изградени връзки с утвърдени транспортни и спедиторски компании в Европа и с тяхна помощ можем да гарантираме качествени услуги. Работата ни с надеждни партньори позволява гъвкавост в предлаганите транспортни решения, оптимизиране на разходите и задоволяване на разнообразни транспортни и логистични нужди.

Ако имате товари, които са по-малки от цял автомобил или пратки – между 100 и 1000 кг. на кашони или палети, ние ще ги транспортираме от начална до крайна точка за оптимално време и на конкурентни цени. Можем да натоварим Вашите частични (LTL) и групажни товари от/до всяка точка на Европа.

Международен транспорт – цели товари

Дриймс Транс ЕООД е фирма, специализирана в превоз с товарни автомобили. В момента разполагаме с 311 влекача, оборудвани с 13.60 м. стандартни или мега ремаркета – тристранна щора. Камионите ни се управляват от един или двама водачи,в зависимост от клиента и сроковете за доставка.

Можем да транспортираме или да организираме транспорта на Ввашите стоки в рамките на една страна членка на ЕС или между две или повече държави-членки на ЕС.

Всички камиони са оборудвани с една от от най-добрите GPS – Логистични Система – Fleetboard. Системата позволява на нашите клиенти да проследяват своята стока по всяко време.

Специализирани сме в превоза на всички видове стоки – от стандартни товари (суровини и стоки) до специални мега товари (3м – височина) и въздушни товари. Можем да осигурим отлично обслужване, съчетано с конкурентна цена.

Ние предлагаме:

  • Решения за всички видове стоки (конвенционални, изискващи температурен режим, опасни товари);
  • Коридори с интензивен трафик за превоз на стоки от и до Балканите и всички страни на ЕС;
  • Взимане на стоки и доставки в страните на ЕС чрез солидна мрежа от партньори;
  • Съчетаване на дълги и къси дестинации за ефективно планиране и разходи;
  • Спазване на изискванията за качество и стандарти на клиентите и/или на техни специфични изисквания.
  • Допълнителни услуги като обмен на палети.